Information

 

Bente har siden 1991 været autoriseret af Trafikstyrelsen til flyvemedicinske undersøgelser af både Class 1 og Class 2, klinikken besidder det fulde udstyr hertil.

Class 1 certifikater af alle slags: Alle fornyelser udføres inkl. evt. audiogram og medical certificate udstedes på stedet.

Class 2, LAPL og CA certifikater: Førstegangsudstedelser til alle slags udføres og den første medical certificate udstedes på stedet.
Alle slags fornyelser udføres og medical certificate udstedes på stedet.

 

Bestil tid:

Du kan benytte selvbetjening her på hjemmesiden (husk at opgive dit telefonnummer i tekstfeltet) eller ved at ringe til sekretæren på 7533 1318 mellem kl. 8 og 12.

Vi laver flyvemedicinske undersøgelser tirsdag og fredag i Billund (evt. andre dage efter aftale),

desuden er der mulighed for at blive undersøgt af Bente på AMC-Jylland i Vandel, som kan kontaktes på tlf. 7588 5561 mellem kl 9 og 12.

Der bliver afsat 45 minutter hos flyvelægen og desuden 30-45 minutter hos klinikkens personale, som hjælper til med prøver og med papirarbejdet.

 

Bestil i god tid før udløbsdatoen, undersøgelsen kan laves op til 45 dage før uden at påvirke næste udløbsdato.

 

Medbring det gamle medical certificate og briller /linser.

Hvis du har været i kontakt med hospitaler eller speciallæger (for andet end banaliteter) siden sidst, skal vi se din e-journal, enten som papir eller du kan åbne den, mens du er her i klinikken.

Husk derfor NemID.

 

Inden du kommer til fornyelse kan du med fordel downloade helbredsarket via linket, og udfylde det hjemmefra:

https://www.trafikstyrelsen.dk/~/media/Dokumenter/08_Luftfart/Uddannelse%20og%20helbred/Helbred/2017_03_Application%20Medical%20certificate.pdf

 

 Attesten printes ud og medbringes.